Landelijk Zaanstreek-Waterland | Zomer ondernemer

 

Landelijk Zaanstreek-Waterland

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzame en ondernemende zomer!

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training (maandag t/m woensdag). Je leert creatief denken, uit je comfortzone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week bezoek je op maandagmiddag samen met de groep een succesvolle ondernemer uit de regio. Het project sluit op de laatste donderdag van de vakantie af met een feestelijke kick out waar jij je bedrijf kunt presenteren.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook - voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 23 jaar en woon of studeer je in de regio Landelijk Zaanstreek-Waterland? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Landelijk Zaanstreek-Waterland
ZomerOndernemer Landelijk Zaanstreek-Waterland staat open voor alle jongeren van 15 tot 23 jaar die wonen in de plaatsen en buurtschappen die deel uitmaken van de gemeenten Wormerland, Oostzaan, Landsmeer, Waterland en Edam-Volendam.

Doe mee!
Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Je kunt je nu al inschrijven op deze website. Wil je eerst meer informatie dan kan dat via lzw@zomerondernemer.nl. Voor vragen kun je ook bellen met 06 55 19 27 82. Verder kun je alle ontwikkelingen volgen op onze Facebookpagina www.facebook.nl/zomerondernemerlzw


<< Terug naar het overzicht
 


Aanmelden
Alle regio’s zijn gestart. Aanmelden kan weer vanaf maart 2017.