Amersfoort | Zomer ondernemer

 

Amersfoort

Wilde jij altijd al ondernemer worden? Of loop je de laatste tijd rond met een goed idee voor een eigen bedrijf? Grijp dan deze kans op een onvergetelijke, leerzame en ondernemende zomer!

Programma
In de eerste week van de zomervakantie starten we met een actieve driedaagse training (dinsdag t/m donderdag). Je leert creatief denken, uit je comfort zone te stappen, netwerken en samen met anderen neem je je bedrijfsplan onder de loep. Vervolgens krijg je een startkapitaaltje en ga je direct aan de slag met je bedrijf. Elke week bezoek je op donderdagmiddag samen met de groep een succesvolle ondernemer uit de regio. Het project sluit op de laatste donderdag van de vakantie af met een feestelijke kick out waar jij je bedrijf kunt presenteren.

Gratis deelname
Deelname aan het project in kosteloos. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en een idee – hoe pril ook - voor een bedrijf. Verder verwachten we dat je (een groot deel van) de zomervakantie beschikbaar bent. Ben je daarnaast tussen de 15 en 22 jaar en woon of studeer je in de regio Amersfoort? Schrijf je dan nu in en start deze zomer nog jouw eigen bedrijf!

Regio Amersfoort
ZomerOndernemer Amersfoort staat open voor alle jongeren van 15 tot 22 jaar die wonen of studeren in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Doe mee!
Aarzel niet en maak jouw droom nu werkelijkheid en zorg voor een onvergetelijke zomer. Vanaf maart 2017 kun je je weer inschrijven, tot die tijd kun je informatie aanvragen of je interesse melden via amersfoort@zomerondernemer.nl. Voor vragen kun je ook bellen met 06 40 19 71 19.

Sponsors


<< Terug naar het overzicht
 


Aanmelden
Alle regio’s zijn gestart. Aanmelden kan weer vanaf maart 2017.