Rotterdam | Zomer ondernemer

 

Rotterdam

De voorbereidingen voor ZomerOndernemer Rotterdam 2018 zijn in volle gang. Meer informatie volgt.

Terugblik 2017

Op 10 juli is ZomerOndernemer Rotterdam 2017 gestart! In de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen gingen de jongeren vol enthousiasme aan de slag met de actiegerichte driedaagse training waarin de algemene ondernemersvaardigheden centraal stonden. Geen studieboeken maar praktische oefeningen en leren kansen te benutten, klanten benaderen en problemen oplossen.

De driedaagse training werd afgesloten met een speeddate met zakenvrienden. Deze ervaren ondernemers staan de jonge startende ondernemers met raad en daad ter zijde tijdens de zomerperiode. Na de trainingsdagen zijn de ZomerOndernemers aan de slag gegaan met hun bedrijf.

Terugkomdagen
Wekelijks was er een terugkomdag bij een lokale ondernemer die vertelde over zijn ondernemers-ervaringen. De ZomerOndernemers waren 18 juli te gast bij NLE in Rotterdam, op 25 juli gingen ze naar M4H in Rotterdam en op 8 augustus waren ze te gast bij Oxyma in Rotterdam. Tijdens de terugkomdagen kregen de jongeren interessante workshops. Zoals pitchen door Buzinezz Boozt, administratie en balanslezen door HighQ, Financieren en verzekeren door Rabobank Rotterdam, Marketing, Social Media door NLE,, YouTube branding door Yasmin Wilnis en Onlinemarketing door Oxyma. Ook kregen ze allemaal een persoonlijk adviesgesprek over hun boekhouding.

Feestelijke afsluiting bij ECE-Campus
Op 17 augustus is het project afgesloten met een ZomerOndernemersmarkt waar de jongeren tussen 18.30 en 20.00 uur hun bedrijven presenteerden.

 

Sponsors

  • Fonds 21
  • Van Cappellen Stichting
  • Gemeente Vlaardingen
  • Gemeente Rotterdam

<< Terug naar het overzicht
 


Aanmelden
Alle regio’s zijn gestart. Aanmelden kan weer vanaf maart 2017.