Rotterdam | Zomer ondernemer

 

Rotterdam

Op 10 juli is ZomerOndernemer Rotterdam 2017 gestart!

In de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen gingen de jongeren vol enthousiasme aan de slag met de actiegerichte driedaagse training waarin de algemene ondernemersvaardigheden centraal stonden. Geen studieboeken maar praktische oefeningen en leren kansen te benutten, klanten benaderen en problemen oplossen.

De driedaagse training werd afgesloten met een speeddate met zakenvrienden. Deze ervaren ondernemers staan de jonge startende ondernemers met raad en daad ter zijde tijdens de zomerperiode. Na de trainingsdagen zijn de ZomerOndernemers aan de slag gegaan met hun bedrijf.

Terugkomdagen

Wekelijks is er een terugkomdag bij een lokale ondernemer die vertelt over zijn ondernemers-ervaringen. De ZomerOndernemers waren 18 juli al te gast bij NLE in Rotterdam, op 25 juli gaan ze naar M4H in Rotterdam en op 8 augustus zijn ze te gast bij Oxyma in Rotterdam. Tijdens de terugkomdagen krijgen de jongeren interessante workshops. Zoals pitchen door Buzinezz Boozt, administratie en balanslezen door HighQ, Financieren en verzekeren door Rabobank Rotterdam, Marketing, Social Media door NLE,, YouTube branding door Yasmin Wilnis en Onlinemarketing door Oxyma. Ook krijgen ze allemaal een persoonlijk adviesgesprek over hun boekhouding.

Feestelijke afsluiting bij ECE-Campus

Op 17 augustus wordt het project afgesloten met een ZomerOndernemersmarkt waar de jongeren tussen 18.30 en 20.00 uur hun bedrijven presenteren. Belangstellenden zijn van harte welkom. De markt wordt gehouden bij ECE Campus op de 11e etage van de Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16 in Rotterdam. Aanmelden kan door een mail te sturen naar rotterdam@zomerondernemer.nl

 

Sponsors

  • Fonds 21
  • Van Cappellen Stichting
  • Gemeente Vlaardingen
  • Gemeente Rotterdam

<< Terug naar het overzicht
 


Aanmelden
Alle regio’s zijn gestart. Aanmelden kan weer vanaf maart 2017.