Zwolle | Zomer ondernemer

 

Zwolle

Ook dit jaar zal ZomerOndernemer plaatsvinden in regio Zwolle! Elk jaar heeft deze regio een grote, maar ook vooral gezellige groep. Het is dan ook niet raar dat veel oud-deelnemers nog steeds contact met elkaar hebben en elkaar helpen. Dus woon of studeer jij in regio Zwolle? Schrijf je dan in en start deze zomer jouw eigen bedrijf!

Uit de schoolbanken!

Behalve dat er bedrijven zijn ontstaan, hebben wij ook gave bedrijven in de regio bezocht. Zo hebben de deelnemers van dit jaar bijvoorbeeld een rondleiding gehad bij de ROVA (afvalverwerker), mochten zij zelf een sorbet tappen bij de McDonalds, leerden zij hoe Theater de Fundatie klanten werft en wat de meerwaarde kan zijn van een publieke werkruimte bij de Droom van Zwolle. Ook Rabobank IJsseldelta legde aan de deelnemers uit wat een bank nou precies kan betekenen voor een ondernemer.

Netwerk bouwen

De kracht van het project in regio Zwolle is dat wij jou in contact brengen met echte ondernemers uit de regio. Zowel de kleine spelers als de grote jongens. Deze ondernemers zijn zelf vaak ook heel klein begonnen en vinden het geweldig om hun kennis te delen en te sparren met jonger, startende ondernemers. Het zou dan ook zomaar kunnen dat jij even aan tafel kan zitten met zo’n topondernemer speciaal om over jouw bedrijf te praten!

Met elkaar

Ondernemers helpen elkaar. Of het nou een topondernemer is met 500 man personeel onder zich of een andere zomerondernemer. Door elkaar te helpen bouw je aan je netwerk en creëer je samen kansen. Dat is de sfeer die je zal meemaken tijdens ZomerOndernemer Zwolle!

Sponsors

  • Rabobank
  • Zwolle
  • Fonds 21
  • CCHO

<< Terug naar het overzicht
 


Aanmelden
Alle regio’s zijn gestart. Aanmelden kan weer vanaf maart 2017.